Voices of Refugees

De muziekscholen Stede Broec en Oostelijk West-Friesland, in samenwerking met Vluchtelingenwerk en de 4 gemeenten, Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik, nodigen u uit voor het concert “Voices of refugees”. Het concert vond plaats op zaterdag 22 september om 16:00 uur.
Het koor Voices of Refugees uit Wenen heeft tijdens dit concert opgetreden. Voorafgaand aan het concert was er een workshop waarin een meerstemmig muziekstuk werd ingestudeerd met vluchtelingen uit West-Friesland die zich hiervoor hebben opgegeven. U kunt ook meedoen aan de workshop. Tijdens het concert werd dit lied ten gehore gebracht.

onze wethouder Bart Nootebos had ook plaats genomen in het koor en heeft daar samen met andere en het koor van Voices of refugees meegezongen.

De muziekscholen Stede Broec en Oostelijk West-Friesland willen eenzelfde ontmoeting met West-Friese vluchtelingen organiseren, met als doel een (muziek)thuisbasis voor vluchtelingen in West-Friesland te bieden. Als u vluchtelingen in uw buurt kent dan kunt u ze van harte uitnodigen
Aan het concert werken mee: docenten van de muziekscholen, Hale Bopp 4 (close harmony kwartet), koorleden uit West-Friesland, M-2 Light, Licht en Geluid, en vele vrijwilligers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *