Thema avond “Wonen in West-Friesland”

Waterwijde Stede Broec

We bevinden ons in roerige tijden. Het klimaat is in de war, het kolkt in Den Haag, de energietransitie wordt zichtbaar evenals de noodzaak ervan en de woningen zijn schaars. Het is tijd voor actie, maar vooral: tijd voor verbinding.

Aanmelden kan tot 14 November (druk op onderstaande Knop!}

We verbinden ons regionaal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Zo kunnen we van elkaar leren en ook gezamenlijk optrekken na de verkiezingen.

De eerste stap hiervoor is wat ons betreft een bijeenkomst waarbij we elkaar na lange tijd weer de hand kunnen schudden, en natuurlijk kennismaken met nieuwe leden. Een regionaal samenzijn van de GroenLinks afdelingen in Westfriesland. Als hoofdthema hebben we gekozen voor wonen: een veelomvattend onderwerp waar veel over te leren is.

We nodigen jullie van harte uit voor een bijeenkomst op woensdag 17 november in Robachers Watermolen, Hauwert 106-112, 1691 EK Hauwert. Vanaf 19:30 is er een inloop met koffie en thee.

BIJEENKOMST

woensdag 17 november 2021

Robacher’s Watermolen view on map

19.30u – 23.00u

PROGRAMMA

Het programma start om 20:00.

  • Maarten Schollaardt opent namens de GroenLinkse Westfriese samenwerking de bijeenkomst.
  • Hierna volgt Tessa van Wijnen, statenlid Noord-Holland die het thema wonen in Noord-Holland bij de kop pakt.
  • Als een van de auteurs vertelt Bart Nootebos, wethouder gemeente Stede Broec over het Regionale Verkiezingsprogramma Westfriesland en met name het speerpunt wonen in Westfriesland.
  • Vervolgens dragen de woordvoerders van onze afdelingen concrete voorstellen aan het verkiezingsthema wonen in hun gemeente. Waarna we met elkaar en de zaal in gesprek gaan over dit onderwerp.
  • Tot slot geeft Edwin ter Velde van Clean2Anywhere een presentatie over zijn visie op wonen in de toekomst.

Het programma duurt tot uiterlijk 21:45. Hierna sluiten we af met een borrel. GroenLinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *