PvdA GroenLinks wil een discussie in Stede Broec m.b.t. de ja-ja sticker.

 

Doel van de ja/ja sticker

Op dit moment is het gangbaar dat je alle folders en krantjes ontvangt tenzij je aangeeft dat niet te willen. Dat kan je ook omdraaien. Wilt u graag weekkranten en folders ontvangen? Prima, maar geeft u dat dan aan. Anders ontvangt u ze niet.

Onze fractie wil een discussie starten tijdens de commissie vergadering grondgebied zaken van 6 nov. aanstaande.

In een toenemend aantal gemeenten neigt men naar dat laatste. Ook in CAW-verband zou deze discussie gevoerd kunnen worden. Doel om dit anders aan te vliegen is primair het argument duurzaamheid. Het kost minder grondstoffen (inkt, bomen, brandstof), waardoor het een bijdrage levert aan de co2 reductie.

Discussie

De fractie PVDA/GroenLinks Stede Broec neemt met deze notitie nog geen standpunt in, maar vindt dat de discussie wel mag plaatsvinden. Daarnaast is de fractie benieuwd naar het standpunt van de andere fracties. We hebben geen harde cijfers maar willen de principiële discussie graag voeren; hoe ziet de politiek van Stede Broec dat deze tak van sport zich zal ontwikkelen? En moeten we het college opdracht geven om dit verder uit te zoeken, al dan niet binnen het CAW?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *