PvdA/GroenLinks Stede Broec samen verder!

 

De samenwerking van PvdA en GroenLinks in Stede Broec bevalt de leden zo goed, dat zij unaniem hebben besloten deze samenwerking voort te zetten na de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart. Dus: één lijst, één fractie en één programma om zo het progressieve geluid in de gemeenteraad te kunnen versterken.

Het onlangs vastgestelde verkiezingsprogramma heeft als hoofdthema’s: duurzaamheid, eerlijk delen, wonen en een goede gemeentelijke ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben.

PvdA/GroenLinks wil ook graag aan het volgende college van B&W deelnemen. De huidige wethouder en lijsttrekker Bart Nootebos is daarvoor gemotiveerd en beschikbaar. Op de tweede plaats staat de huidige zeer ervaren fractievoorzitter Yvonne Koopen.

Verder staat op de lijst een mix van ervaren mensen en enthousiaste nieuwkomers: Aaldert Vuijst, Roland Bisscheroux, Hans Aker, Lida Kreuk, Tiny Sijm, Adri Beuker, Paul Bilars, Hans Slootjes, Rense de Keijser, Kees van Ravenzwaaij, Joop Terband, Annemieke Huisman, Aad Sneeboer en Wim Kersten.

Het huidige raadslid Hans Aker staat op eigen verzoek iets lager op de lijst. Wim Kersten, de voorzitter van Oud Stede Broec is lijstduwer. Aad Sneeboer, Kees van Ravenzwaaij en Annemiek Huisman hebben ervaring als oud-raadsleden van Stede Broec.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *