Landelijke Opschoondag 2018. In de wijk Princenhof.

Zaterdag aanstaande 24-03-2018 zal onze fractie ook bijdragen aan deze actie!

In de wijk Princenhof (Bourgondiëweg, Graaf Willemstraat en Hertog Albrechtstraat) wordt op zaterdag 24 maart een vuilruimactie gehouden. Met bewoners uit de wijk willen we, net als voorgaande jaren, op pad gaan om het zwerfafval in de wijk op te ruimen. Alle materialen zoals hesjes, grijpers en vuilniszakken worden ter beschikking gesteld door de gemeente Stede Broec.

Het thema van de 16e editie van de Landelijke Opschoondag 2018 luidt: ‘Eén buurt, één missie!’. Op deze dag houden meer dan 100.000 Nederlanders hun traditionele buurtschoonmaak. Vorig jaar gingen meer dan 113.000 Supporters van Schoon tijdens 2.500 acties de straat op. Ook voor dit jaar zijn er alweer honderden opruimacties aangemeld. Vele handen maken licht werk.

Opschoondag Princenhof 2018

Ook in de wijk Princenhof doen we mee met de landelijke opschoondag, op zaterdag 24 maart van 9.30-11.30 uur.

Verzamelen om 09.30 uur tegenover de Lidl-supermarkt aan de Bourgondiëweg. Met een kopje koffie of glaasje limonade in de hand bespreken we de actie. Daarna gaan we in groepjes uiteen om de wijk zwerfafvalvrij te maken. Rond 11.30 uur wordt de actie afgesloten. Doet u/doe jij ook mee? Aanmelden kan via princenhofschoon@gmail.com.

Meldt u aan en help mee om onze wijk Princenhof schoner te maken.  Samen voor een schone wijk!

 

Scholen in actie
Ook de scholen in Stede Broec komen in actie om zwerfafval op te ruimten. Tussen 19 maart en 29 maart gaan de leerlingen van 6 Stede Broecse basisscholen op zoek naar zwerfafval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *