de Zwemvierdaagse

18 september 2017

Aanstaande maandag verruilen Nico Slagter, Bart Nootebos en Ton Schuitemaker het wethouderspak voor een nat pak in zwembad De Kloet. Ze openen om 7:15 uur ’s morgens  in Zwembad de Kloet door een sprong in het diepe.

Sportwethouder Nico Slagter: “Drie jaar geleden, aan het begin van de collegeperiode, hebben we dit voor het eerst gedaan. Nu we in ons laatste collegejaar zitten, herhalen we deze sportieve openingshandeling van harte. Het is gewoon heel gezond om te zwemmen en dat willen we uitstralen. Daarnaast hopen we natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen ons voorbeeld volgen en zich opgeven voor de zwemvierdaagse.”

Doet u ook mee?
De zwemvierdaagse is van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september waarbij je minimaal vier van de vijf dagen een afstand van 250 (tot en met 10 jaar) of 500 meter (vanaf 11 jaar) moet zwemmen. Dat zijn respectievelijk 10 en 20 banen. De openingstijden waarbinnen gezwommen kan worden zijn te vinden op www.zwembaddekloet.nl en hangen bij de ingang van het zwembad. Inschrijven voor de Zwemvierdaagse kan bij de kassa van het zwembad of bij de balie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het inschrijfgeld is € 5,- per persoon inclusief gratis vrijzwembon.

Activiteiten rond het bad
Tijdens de zwemvierdaagse zijn er vele activiteiten in en rond het zwembad. Op vrijdag 22 september is er een minikermis in de sporthal met allerlei leuke spelletjes, minidisco, springkussen, schminken, kleurwedstrijd enz. Vanaf 16.00 uur worden de medailles uitgedeeld.

Goede doel
Het goede doel van dit jaar is dagbesteding De Kolk in Hoogkarspel, een onderdeel van Leekerweide. Het is overigens niet verplicht om mee te doen voor het goede doel.

Meer informatie
Bel voor meer informatie naar Zwembad De Kloet: 0228-512853 of mail naar zwembad@sed-wf.nl. U kunt ook kijken op www.zwembaddekloet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *