Bob Deen Van Noord-Hollandse bodem (Nr.41 PVDA)

Bob Deen.
Op 15 maart gaan we naar de stembus om de leden van de Tweede Kamer te kiezen. In deze nieuwe rubriek stellen we een aantal kandidaten op de kieslijst van PvdA en GroenLinks voor die wonen in of afkomstig zijn uit Noord-Holland. Bob Deen (nummer 41 op de PvdA lijst) bijt het spits af.

Bob Deen is geboren in Den Helder, opgegroeid in Nieuwe Niedorp en ging naar school in Schagen. Daarna heeft Bob een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt en zet zich in voor een veilige en eerlijke wereld. Bob woont nu in Den Haag maar zijn hart ligt nog steeds in Noord-Holland Noord, zowel in de Noordkop als in West-Friesland waar hij vaak komt omdat zijn schoonfamilie er woont. Bob Deen: “hoe verder je weggaat, hoe meer je weet waar je vandaan komt”.

Bob wil als kandidaat kamerlid in zijn campagne graag de verbinding leggen tussen Noord-Holland Noord, Den Haag, en de wereld. Niet alleen omdat hij Noord-Holland Noord een prachtige regio vindt, maar ook omdat de regio een sterke betrokkenheid bij het buitenland heeft, onder andere door de inzet op ‘groene groei’ en export van innovatieve landbouw, aldus Bob. Meer weten over Bob Deen: www.bobdeen.nl

Meer weergeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *