Bakkie doen! (column)

Op de koffie!


Wat leven we toch in een mooi land. Zo mag je bij de VVD gratis mee praten en krijg er een Bakkie Koffie bij. Bakkie doen noemen ze dat, de VVD wil met deze term de gewone Nederlander in zijn armen sluiten, wat is toch die gewone Nederlander?

Kan iemand mij dat vertellen? De VVD weet het eigenlijk ook niet. Is het die Nederlander die als hij het woord gratis leest, hij daadwerkelijk mee mag praten, ik heb er weinig vertrouwen in, maar ik geef ze de voordeel van de twijfel!

Waar wil de VVD het dan over hebben, weten ze niet, wat de gewone Nederlander wil?  Of doen ze dit als een soort safari op zoek naar de gewone Nederlander. Volgens mij hebben ze die al gevonden! In de Amerikaanse beleggers, die hoeven  geen dividend belasting meer te betalen.

Mark Rutte had gehoord, dat de Amerikaanse multinational het slecht heeft en hem dit voorstel in de oren gefluisterd, en dit kost ons maar 1,4 Miljard dat is een duur bakkie!
Dus heel Nederland vind die maatregel niets. Maar Mark Rutte heeft een onderbuik gevoel en komt zo op voor de GEWONE NEDERLANDER! Ik hoop dat hij het nu wel waarmaakt en niet weer een loze belofte en de gewone Nederlander met en BITTER BAKKIE KOFFIE achterblijft.

Ps.
Volgend jaar gaan wereldwijd de beleggers een nieuwe feestdag in voeren,
Sint Rutte Day met als tamme knecht de gewone Nederlander!

 Ap Surd 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *