Adri Beuker verlaat de politiek in Stede Broec.

Ras Sociaaldemocraat Adrie Beuker

Stede Broec

Donderdag avond 13-06-2019 was de laatste commissie vergadering van Adrie Beuker voor de fractie PvdA-GroenLinks in het gemeentehuis van Stede Broec. hier onder het audio verslag van deze vergadering. op 2.18.33 min op het einde zijn afscheid rede en mooie woorden van de voorzitter!

Adri was de schrik voor menig griffier, werd soms op het matje geroepen door de griffie omdat hij te veel vragen stelde, maar daar had hij als ras sociaaldemocraat maling aan, Als Adri ergens voor ging dan ging hij daar voor!

Na zich jaren te hebben ingezet in de lokale politiek gaat Adri Beuker onze fractie verlaten, en gaat gepaard met gemengde gevoelens. Adri gaat samen met zijn echtgenoot verhuizen naar de gemeente Hoorn.

“Als in 2030 de gemeente West-Friesland een feit is ben ik weer van de partij” .

Wij als Fractie PvdA-GroenLinks gaan Adri missen in zijn gevatte en humor volle opmerkingen en wijze inbreng tijdens de diverse vergaderingen van onze fractie en commissies.

Namens de fractie van PvdA-GroenLinks Stede Broec rest ons Adri en zijn vrouw te bedanken voor hun grote inzet binnen onze fractie en gemeente Stede Broec en wensen hun Beide in goede gezondheid en veel woonplezier in Hoorn en we hopen dat je dan in 2030 weer van de partij bent voor LIJST 1 PvdA- GroenLinks West-Friesland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *