Lida Kreuk

 

Nr 6

Naam                     : Lida Kreuk

Leeftijd                  : 62 jaar jong

  • Burgerlijke staat : Getrouwd
  • Woonplaats         : Bovenkarspel

Email adres         : mailto:l.kreuk@pvdagl-sb.nl

Politieke Partij   : GroenLinks

 

 

 


Lida kreuk,  Groen-Linkser. Ik woon op een prachtige stek aan de Tocht in Bovenkarspel. Deze plek staat vooral bekend als de locatie van het oude Veiling café.

Na mijn 60 verjaardag ben ik gestopt met mijn werkzaamheden in de sector Welzijn, Arbeid en Dagbesteding. Ik zit helemaal op mijn plek in de commissie Samenleving. Hier kan ik iets betekenen voor de gemeenschap en gebruik maken van mijn jarenlange ervaring en inzicht. Verder vul ik mijn tijd met het geven van ontspanning- en sportmassage. Vooral al het masseren van mensen met een beperking is naast een persoonlijke uitdaging ook een dankbare taak.

Ik ben een trotse “oppas-oma” voor 2 dagen in de week.  Je ziet mij dus regelmatig met de kleintjes door het park wandelen of spelen in de speeltuin van Bovenkarspel. Ik ben actief in de sportschool, zing in een koor en speel op de piano. Al met al een actieve persoon die vanuit haar rol in de gemeentelijke politiek zich inzet voor de maatschappelijke-, sociale- en welzijn belangen binnen onze gemeente.

Morgen kan niet beter zijn als je voortdurend aan gisteren denkt.